Husqvarna Sapphire 930
Husqvarna Sapphire 930
Belangrijkste eigenschappen: •Grafisch display •Exclusieve naaigids •Automatische draadafsnijder •Electronische zelfregelende draadspanning •Groot naaioppervlak 25 cm •Selectie met funct
€ 1.449,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 

Gemak

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ TECHNOLOGIE Registreert automatisch en doorlopend de dikte van elke stof terwijl u naait en past zich aan voor een perfecte gelijkmatige stofdoorvoer.

Sensorvoetlichter

• Naaivoet gaat automatisch omlaag en omhoog. Vier posities: omlaag, draaien, omhoog en extra hoog. De transporteur gaat automatisch omlaag voor maximale ruimte om dikke, zware stoffen en quilts eenvoudig onder de naaivoet door te kunnen schuiven.

Sensorvoet draaistand

• De naaivoet registreert de dikte van de stof wanneer u stopt als de naald omlaag staat. De voet zal automatisch boven de stof zweven om direct te kunnen draaien, eenvoudig een applicatie aan te brengen en te quilten.

Sensorvoetdruk

• Registreert doorlopend de dikte van de stof en past automatisch de persvoetdruk aan.

EXCLUSIEVE SEWING ADVISORFUNCTIE – Selecteer uw type stof en uw naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISORfunctie stelt onmiddellijk de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning, druk en naaisnelheid voor u in. De beste steek wordt met de aanbevolen naaivoet en naalddikte en -type weergegeven op het scherm.

AUTOMATISCHE DRAADAFSNIJDER – Met één druk worden onmiddellijk de boven- en onderdraad afgesneden en de draaduiteinden naar de onderkant van uw stof getrokken.

ELEKTRONISCHE ZELFREGELENDE DRAADSPANNING – De beste spanning wordt automatisch ingesteld voor alle naaitechnieken en stoffen. De automatische instelling van de spanning is eenvoudig te negeren voor speciale technieken.

GRAFISCH DISPLAY – U ziet de steek en eventuele aanpassingen op ware grootte voordat u gaat naaien. Alle informatie die u nodig heeft voor de geselecteerde steek wordt weergegeven.

LED-LAMPJES – Drie LED-lampjes verlichten het naaldgebied en het naai-oppervlak om het naaien te vereenvoudigen en uw ogen minder te vermoeien. De lampjes gaan extreem lang mee en zijn gemaakt voor eenvoudig onderhoud.

INGEBOUWDE DRAADINSTEKER – Maakt het inrijgen eenvoudig en is minder inspannend voor uw ogen.

NAALDSTOP BOVEN/ONDER – Druk op Naaldstop boven/ onder of druk op het voetpedaal om de naald omhoog of omlaag te zetten. Voor eenvoudig draaien, applicaties aanbrengen enz.

RECHTSTREEKS OPSPOELEN VANAF DE NAALD – Voor sneller en handiger opspoelen.

ONDERDRAADSENSOR MET WAARSCHUWINGSGELUID – U hoeft de onderdraad tijdens het naaien niet meer te controleren, er verschijnt een pop-upbericht wanneer de onderdraad bijna op is.

STEEKBREEDTEBEVEILIGING – Steekbreedtebeveiliging - Selecteer de steekbreedtebeveiliging om het breken van de naald bij accessoires voor rechte steken te voorkomen.

Mogelijkheden

GROOT NAAIOPPERVLAK – Naai eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding. Benut het grote gebied rechts van de naald, van bijna 250 mm, voor een fantastisch naaigemak.

NUTTIGE; SPECIALE STEKEN EN INGBOUWDE LETTERTYPES – Meer dan 200 steken en vier lettertypes om uit te kiezen voor eindeloos veel creatieve mogelijkheden. 7 mm steekbreedte en 6 mm steeklengte.

OPSLAAN IN "MIJN STEKEN" – 20 permanente geheugens (slaan ieder tot 40 steken of letters op) voor het opslaan van persoonlijke steekinstellingen en programma's om er snel en gemakkelijk weer bij te kunnen.

DECORATIEVE TAPERINGFUNCTIE – Vermindert automatisch de steekbreedte tot een punt voor veel decoratieve steken voor versieringen en eenvoudige verstekhoeken.

PERFECT UITGEBALANCEERDE KNOOPSGATEN – De eenstaps knoopsgatsensorvoet naait automatisch iedere keer perfecte eenstaps-knoopsgaten.

• Naait beide zijden van het knoopsgat in dezelfde richting voor gelijkmatig uitgebalanceerde knoopsgaten.

• 7 verschillende knoopsgatstijlen en 2 oogjes ontworpen voor verschillende naaitoepassingen.

• De Exclusieve SEWING ADVISORfunctie selecteert het beste knoopsgat voor uw stoftype en -gewicht.

• Herhaal de eenstaps-knoopsgaten zo vaak als nodig is.

29 NAALDPOSITIES – Naait een rechte steek met 29 verschillende naaldposities voor perfect doorstikken, langs randen stikken, naden afwerken, doorpitten in de naad of quilten.

STEEKPOSITIONERING – Wijzig de complete steekpositie voor alle steken met een steekbreedte kleiner dan 7 mm. Plaats steken naast elkaar om exact te naaien waar u ze wilt hebben.