Pfaff Creative 1.5 Pfaff Naai/Borduurmachines
Pfaff Creative 1.5 Pfaff Naai/Borduurmachines
Pfaff Naai/Borduurmachines
Top vijf eigenschappen* Het originele IDT™ systeem Ingebouwd Dubbel Transport, alleen van PFAFF® al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorg
€ 1.399,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Wil u een demo zien klik hier

Het originele IDT™ systeem – Ingebouwd Dubbel Transport, alleen van PFAFF® al meer dan 45 jaar! Een exclusieve PFAFF® functie die voor absoluut gelijkmatig stoftransport zorgt van boven- en onderaf en perfecte naden geeft in alle stoffen. Grote naairuimte – De PFAFF® creative™ 1.5 naai- en borduurmachine is de perfecte keuze voor wie graag quilt, woon accessoires maakt, van mode houdt – voor iedereen die iets creëert. De 200 mm grote naairuimte rechts van de naald is ideaal voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling. Elektronische draadspanning – De optimale bovendraadspanning wordt elektronisch ingesteld voor iedere steek en ieder borduurmotief - dat maakt uw naaiwerk eenvoudig. Naald omhoog/omlaag – Stel de naald zo in dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicatie enz. Start/stop – Naai zonder het voetpedaal – maakt het naaien van lange naden, naaien uit de vrije hand en knoopsgaten eenvoudig. Een grote hoeveelheid prachtige 7mm-steken – Kies uit 150 steken, inclusief nuttige steken, knoopsgaten, quiltsteken, naaldkunststeken, cordonsteken, decoratieve steken en steken voor optionele naaivoeten.
2 ingebouwde naailettertypes (Block en Cyrillic) – Hoofdletters en kleine letters, plus cijfers en symbolen om alle naaiprojecten een persoonlijk accent mee te geven. Stekenreeksen en reeksgeheugen – Combineer tot 60 steken en/ of letters in het reeksgeheugen - naai steeds opnieuw in één stap. Druk op de toets Opslaan om uw reeks op te slaan. Naaien uit de vrije hand – Bevestig de optionele free-motion naaivoet voor eenvoudig quilten en meanderen uit de vrije hand. Persoonlijke steekinstellingen – Verander de instellingen van ingebouwde steken naar eigen wens. Geïntegreerde draadinsteker – Maakt het inrijgen van de naald snel en gemakkelijk. Klik-aan naaivoeten – De naaivoeten kunnen makkelijk worden vervangen - er is geen schroevendraaier of ander gereedschap nodig - door ze gewoon vast of los te klikken. Van bovenaf in te leggen spoel – Makkelijke toegang voor het vervangen van spoelen. Extern verzinken van de transporteur – Handige plaats voor het omlaag brengen van de transporteur vanaf de achterkant van de vrije arm. Ideaal voor meanderen, borduren uit de vrije hand of stoppen. Snelheidsschuif – Pas uw naaisnelheid aan voor speciale garens, technieken of persoonlijke voorkeur. Afbeelding spiegelen – Spiegel de steek of het borduurmotief horizontaal en/of verticaal voor nog meer creatieve mogelijkheden. Steekbreedtebeveiliging – Selecteer deze functie als u een naaivoet voor quilten gebruikt, die verkrijgbaar is als optioneel accessoire, om de middelste naaldpositie te vergrendelen voor alle steken om schade aan de naald of de naaivoet te voorkomen. Steekpositie – Brengt de hele steek naar rechts of naar links om de positie van de steek te veranderen. Automatisch afhechten – Hecht automatisch af aan het begin en/ of het einde van een naad voor een snelle, eenvoudige afwerking.
BORDUURFUNCTIES Groot borduurgebied – De PFAFF® creative™ 1.5 naai- en borduurmachine heeft een groot borduurgebied - tot 240 x 150 mm. Borduur uw eigen, persoonlijke creaties met eenmaal opspannen in de borduurring, met de grote creative™ MASTER HOOP. Hoge borduursnelheid – Er is geen enkele naai- en borduurmachine in deze prijsklasse die sneller borduurt. Met de hogere borduursnelheid voltooit u de borduurmotieven sneller terwijl u toch de kwaliteit en precisie behoudt die u verwacht. Inclusief Embroidery Intro Software voor PC (alleen in het Engels) Breid uw creatieve mogelijkheden uit! • Pas uw borduurmotieven aan, maak ze persoonlijk en combineer ze - gewoon op uw eigen PC. • Roteer, spiegel en verklein/vergroot alle gewenste borduurmotieven met de optie om de steekdichtheid constant te houden. • Gebruik de intelligente ColorSort functie om het aantal garenwissels tijdens het borduren te verminderen. • Veel keuze aan letters – inclusief 10 speciaal gedigitaliseerde lettertypes en de QuickFont Wizard om automatisch borduurlettertypes te maken van de meeste TrueType® en OpenType® lettertypes die op uw computer staan. • 72 Super Designs die u voor alle projecten kunt aanpassen. U kunt ze makkelijk vergroten of verkleinen terwijl de perfecte steekdichtheid behouden blijft. • Een grote selectie borduurmotieven, omrandingen en hoeken voor creatieve combinaties. Inclusief 101 fantastische borduurmotieven – Ontworpen door modeontwerpers voor de PFAFF® creative™ 1.5 naai- en borduurmachine, hoge kwaliteit, een mix van afmetingen en technieken voor veel verschillende borduuropties. Inclusief 2 borduurlettertypes – Hoofdletters, kleine letters plus cijfers en symbolen om alle borduurprojecten een persoonlijk accent te geven. Schaalverdeling - U kunt het borduurmotief maximaal 20% vergroten of verkleinen ten opzichte van de originele grootte om het geschikt te maken voor uw project. Optionele borduurringen – creative™ ENDLESS HOOP II (180x100mm), creative™ ALL FABRIC HOOP II (150x150mm), creative™ TEXTURE HOOP (150x150mm), creative™ 120 SQUARE HOOP (120x120mm), creative™ PETITE SQUARE HOOP (80x80mm). USB-verbinding – Breng borduurmotieven snel en makkelijk over tussen uw creative™ 1.5 en uw computer met de USB Embroidery Stick. Inclusief USB Embroidery Stick – De USB Embroidery Stick van 4 Gb bevat borduurmotieven die bij de naai- en borduurmachine worden geleverd en kan bovendien worden gebruikt voor het opslaan, het maken van een back-up.