Bernina 350PE
Bernina 350 PE
BERNINA 350 PE: de handige allrounder
€ 1.469,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Zeer precieze automatische knoopsgatfunctie

Knoopsgaten tot op de millimeter precies naaien – met de automatische knoopsgatfunctie van de BERNINA 350 PE gaat dat heel eenvoudig: de vooraf ingestelde lengte van de knoopsgaten wordt intern opgeslagen zodat u zo vaak u wilt knoopsgaten van exact dezelfde lengte kunt naaien. Daarmee verhelpt BERNINA 350 PE een lastig probleem, aangezien het naaien van identieke knoopsgaten een frustrerende aangelegenheid kan zijn. Met de BERNINA 350 PE zijn trekkende onderdraden of knoopsgaten van verschillende lengtes geen probleem meer: de automatische knoopsgatfunctie zorgt in een handomdraai voor perfecte resultaten. Daarvoor staan twee vast geprogrammeerde knoopsgatsteken ter beschikking. Met de BERNINA 350 PE behalen ook beginners optimale resultaten die elke kritische blik kunnen doorstaan – ontzettend gemakkelijk en comfortabel.

Opslagfunctie met 30 plaatsen

De BERNINA 350 PE biedt ruimte voor eigen creativiteit: het geheugen van BERNINA 350 PE biedt plaats aan maximaal 30 steken in één combinatie, die daar langdurig opgeslagen kunnen worden. Zo hoeft u uw eigen combinatie niet telkens opnieuw te programmeren – het permanente geheugen van de BERNINA 350 PE zorgt ervoor dat ze de volgende keer meteen weer tot uw beschikking staan. Met de directe-keuze toetsen kunt u de opgeslagen steken snel weer oproepen – dat bespaart tijd en is leuk omdat u uw lievelingscombinatie of gebruikelijke steken zonder moeite weer kunt gebruiken. Deze memoryfunctie van de BERNINA 350 PE is een plus aan comfort, wat bij andere modellen voor beginners geen vanzelfsprekendheid is; Zwitserse kwaliteit, doordacht tot in de details.

115 steken voor alle situaties

Een van de doorslaggevende argumenten die voor de BERNINA 350 PE spreken, is het omvangrijke stekenpakket: 85 vast geprogrammeerde steken staan tot uw beschikking, wat de BERNINA 350 tot een veelzijdig inzetbaar precisie-instrument maakt. Met de directe keuzefunctie en het moderne, heldere lcd-scherm is een wisseling tussen de steeksoorten in slechts een paar seconden gebeurd. Met 20 nuttige steken, 2 knoopsgatsteken, 52 siersteken en 11 quiltsteken is de BERNINA 350 PE niet alleen een uitstekende keuze voor de dagelijkse reparatie- en veranderwerkzaamheden, maar biedt het ook al het benodigde voor creatief naaien en quilten. De eenvoudige, intuïtieve bediening, de eersteklas functionaliteit en de robuuste uitvoering zorgen ervoor dat u lang van de BERNINA 350 PE kunt genieten - ook wanneer u van eenvoudige tot uitdagendere opdrachten overgaat.