H|CLASS™ 100 Quilt + NU tijdelijk GRATIS Quilttafel t.w.v. 50 euro!
H|CLASS™ 100 Quilt

    VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN COMPACT EN LICHT, 7 kg – Perfect om mee te nemen naar lessen en voor op reis. COMPUTERGESTUURDE NAAIMACHINE – De computerfuncties besparen tijd en maken naaien ma...

€ 399,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 

 

VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN

COMPACT EN LICHT, 7 kg – Perfect om mee te nemen naar lessen en voor op reis.

COMPUTERGESTUURDE NAAIMACHINE – De computerfuncties besparen tijd en maken naaien makkelijk. De ideale steekinstellingen worden automatisch ingesteld en kunnen worden aangepast voor speciale technieken.

STEKEN – 20 quiltsteken, nuttige steken en decoratieve steken, inclusief twee eenstaps-knoopsgaten voor al uw creatieve projecten. De steekbreedte kan worden aangepast tot 7 mm.

START/STOPTOETS – Naaien zonder het voetpedaal.

SNELHEIDSREGELAAR – Pas de snelheid aan voor meer controle.

NAALD OMHOOG/OMLAAG – Met één druk wordt ingesteld of de naald hoog of laag stopt voor draaien, applicaties en nauwkeurig naaien.

EXTRA HOGE NAAIVOETSTAND – Breng de naaivoet in de hoogste stand zodat dikke stoffen en meerdere lagen goed onder de naaivoet kunnen worden gelegd.

INGEBOUWDE DRAADINSTEKER – Zo zit de draad in een handomdraai in de naald.

TRANSPORTEURHENDEL – De transporteur kan eenvoudig omlaag worden gebracht voor meanderen, naaien uit de vrije hand of knopen aannaaien.

FIX-FUNCTIE – Druk op de FIX-toets om te stoppen met naaien en automatisch af te hechten voor stevige naden en een keurige afwerking voor decoratieve steken.

INCLUSIEF HUSQVARNA VIKING® KLIK-KLAAR NAAIVOETEN – Er zijn veel verschillende optionele accessoires beschikbaar.

REGELBARE NAAIVOETDRUK – Naai alle soorten en dikten stof met perfecte resultaten.

REGELBARE DRAADSPANNING – Eenvoudig aan te passen voor speciale garens en technieken.

REGELBARE NAALDPOSITIE – Plaats de steken op de perfecte plek.

VAN BOVENAF GELADEN SPOEL MET TRANSPARANT DEKSEL – Het garen loopt om het spoelhuis zodat het niet vastloopt tijdens het naaien. Het transparante deksel zorgt dat u goed kunt zien hoeveel onderdraad er nog is.

HARDE BESCHERMKAP – Beschermt de machine tijdens het transport.

INGEBOUWDE ACCESSOIREDOOS – Berg al uw accessoires op onder handbereik.

ACCESSOIREKIT – Compleet met 6 naaivoeten, spoeltjes, een schroevendraaier, tornmesje, pakje naalden en een quiltgeleider.