Bernina 560
Bernina 560
BERNINA 560 De BERNINA 560: Het multitalent voor naaien en borduren met ruimte voor groeiende behoeften.
€ 2.999,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

BERNINA 560 – het multitalent voor naaien, borduren en quilten

Groot assortiment steken, borduurpatronen en functies

Groot assortiment steken, borduurpatronen en functies

Wat u ook wilt naaien of versieren, op de BERNINA 560 staan vele steken tot uw beschikking. Met in totaal 676 steken, waarvan 160  decoratieve steken, heeft u enorm veel keus. Alle steken kunnen met een maximale breedte van 9 mm worden genaaid, wat erg handig is bij decoraties. Bovendien heeft u de beschikking over 5 alfabetten, die zowel genaaid als geborduurd kunnen worden. De 70 borduurpatronen kunnen in de speciale borduurmodus geopend en via het touchscreen aangepast worden: draaien, roteren, spiegelen, aanpassen van de grootte of een wijziging van de steeksoort is dankzij de intuïtieve bediening snel geregeld. Uw individueel aangepaste steken en borduurpatronen kunnen m.b.v. de memoryfunctie makkelijk langdurig opgeslagen worden.

De B 560 wordt met aanschuiftafel en accessoirebox geleverd
 

De aanschuiftafel met handige kliksluiting biedt een ruim werkvlak voor grote naaiprojecten en geeft nog meer comfort tijdens het naaien. In de handige accessoirebox hebben al uw naaispulletjes een plekje, bijvoorbeeld de naaivoeten, naalden en spoeltjes. Ook voor grote naaivoeten zoals de knoopsgatvoet is er genoeg plaats. De houders voor de voetjes kunnen ieder apart worden versteld. Veel ruimte bieden ook de laatjes, waar u gereedschap en kleine naaispulletjes prettig in kwijt kunt. Uitzwenkbare standvoeten zorgen ervoor dat de accessoirebox altijd stevig op uw naaitafel staat. Door de doorzichtige deurtjes heeft u vrij zicht op al uw naaispulletjes.
 
Optionele borduurmodule

Optionele borduurmodule

Met de optionele BERNINA borduurmodule kent uw creativiteit geen grenzen. Dankzij het grote borduuroppervlak kunt u ook grote motieven comfortabel omzetten. Ontdek de grote verscheidenheid aan borduurramen en borduurvoeten in ons assortiment borduuraccessoires. Met de afzonderlijk verkrijgbare BERNINA borduursoftware kunt u uw eigen motieven creëren en met de USB-stick naar uw BERNINA naaimachine met borduurmogelijkheid overbrengen.

Geheugenfunctie voor eigen creatieve ideeën

Geheugenfunctie voor eigen creatieve ideeën

Dankzij de individuele instelmogelijkheden van de BERNINA 560 kunnen de steken op vele manieren gewijzigd of gecombineerd worden, zodat u ze exact op het gewenste resultaat kunt afstemmen. Met de intelligente geheugenfunctie van de BERNINA 560 blijven deze individuele steken, borduurpatronen en steekcombinaties ook na het uitschakelen van de BERNINA 560 opgeslagen en staan daardoor na het opstarten weer tot uw beschikking. De ruime geheugencapaciteit van 8 MB biedt plaats voor een groot aantal individuele steekcombinaties. Individuele steekmotieven kunnen via een USB-aansluiting worden geüpload. Indrukwekkende mogelijkheden die u een grote mate van individualiteit bieden en uw creativiteit een boost geven!

Inclusief BSR-functie

Inclusief BSR-functie

Door de af fabriek geïntegreerde BSR-functie van de BERNINA 560 is het achteraf aanschaffen van de optioneel verkrijgbare BERNINA Steek Regulator (BSR) altijd mogelijk. De gepatenteerde BSR is een hightech-naaivoet en ondersteunt u bij het naaien uit de vrije hand. Deze zorgt ervoor dat de steeklengte bij het naaien met verzonken transporteur steeds exact hetzelfde blijft, ook als de stof niet met gelijkmatige snelheid geleid wordt. De BSR herkent afwijkingen en heft ze op, zodat rechte steken en zigzagsteken steeds met dezelfde steeklengte uitgevoerd worden.

 

 
Intuïtieve bediening m.b.v. modern touchscreen

Intuïtieve bediening m.b.v. modern touchscreen

De BERNINA 560 heeft een groot, helder TFT-touchscreen, waarmee de uitgebreide functies in een handomdraai kunnen worden opgeroepen. Door middel van het touchscreen wisselt u eenvoudig van de naaimodus naar de borduurmodus. Grote, duidelijke symbolen zorgen ervoor dat u de gewenste functie van de BERNINA 560 gemakkelijk vindt, zonder lang te hoeven zoeken. Het gebruiksvriendelijke touchscreen spreekt voor zich en maakt een intuïtieve bediening van de BERNINA 560 mogelijk. Opzoeken in het handboek wordt overbodig en ook minder ervaren naaisters kunnen snel tussen verschillende steken, steekpatronen, borduurmotieven en functies van de BERNINA 560 wisselen